Zwemles

Leren zwemmen is belangrijk in ons waterrijke land. Zwemlust-den Hommel biedt hiervoor ruime mogelijkheden, voor zowel kinderen als volwassenen. Wij geven al vele jaren zwemonderwijs op een technisch hoogstaand niveau waarbij plezier in het zwemmen voorop staat.

Na de basisvaardigheden van het Zwem-ABC, is het mogelijk om verder te gaan met de diploma’s voor Zwemvaardigheid 1, 2 en 3. Kies een van de opties hieronder voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden voor zwemles.

Zwemles

Zwemvaardigheid

Gedragsregels

Kleedkamergebruik

Diploma Eisen

Behaalde Diploma’s

Waarom na het behalen van de zwemdiploma’s stoppen met zwemmen? Zwemmen is gezond en goed voor de lichamelijke ontwikkeling, maar   bovenal leuk om te doen. Ben je in het bezit van een zwemdiploma dan biedt Zwemlust-den Hommel tal van andere mogelijkheden om met de zwemsport verder te gaan, zoals bijvoorbeeld met wedstrijdzwemmen, trimzwemmen of synchroonzwemmen.

Weetjes

De vereniging heeft recentelijk flink geïnvesteerd in lesmaterialen. Voor de oudere kinderen zijn op te duiken bordjes en ringen aangeschaft. Daarnaast spelmateriaal voor Zwemvaardigheid balgooien en snorkelen. Voor de jongere kinderen hebben we nu vrolijk dobberende zeehondjes waarmee zij hun ademhalingstechniek kunnen oefenen.

zeehondjes

 Commissie Elementair