Basisinformatie Wedstrijdzwemmen

Leuk dat je een kijkje neemt op onze pagina. Hieronder staat informatie over hoe het zwemmen bij ons verloopt. Heb je vragen of wil je een proeftraining doen? Dan kun je mailen naar: zwemlustdenhommel@gmail.com

Trainingen:
Om beter te worden in het zwemmen moet je veel oefenen (trainen). Zwemlust Den Hommel zwemt in drie verschillende zwembaden in Utrecht (afhankelijk van de groep waar je in zwemt); Den Hommel, de Kwakel en de Krommerijn. Elke training staat er een goede trainer voor je klaar met een uitdagend programma, zodat je veel kunt leren.

Wat bieden wij jou?
– Een gezellige sfeer in de vereniging
– Kwalitatieve trainingen
– Betrokken en gediplomeerde trainerskader

Zie voor de trainingstijden en groepsindeling de pagina “trainingen”.

Lijkt het je leuk om bij ons te komen zwemmen?
Stuur een mail naar zwemlustdenhommel@gmail.com en dan word je uitgenodigd voor een proeftraining om te kijken of het wedstrijdzwemmen wat voor jou is!

Wat neem je mee naar een training?
Als je voor de eerste keer bij ons komt zwemmen neem je natuurlijk je zwembroek of badpak mee, samen met een handdoek om je af te drogen na de training. Daarnaast zijn een zwembrilletje en badmuts onmisbaar.

Trainingsmiddelen die je bij je hebt wanneer je bij de TrainTechniek 1 of ouder zwemt zijn: een plankje, pullbouy, snorkel en zoomers. Junioren, jeugd en senioren dienen ook paddles te hebben. Vergeet natuurlijk een bidon niet. Het is belangrijk om voldoende te drinken tijdens een training. Het is verplicht om je eigen trainingsmiddelen aan te schaffen zodat je alle opdrachten mee kan doen tijdens de trainingen!

Wedstrijden:
Na een tijdje trainen mag je meedoen aan een wedstrijd. Super leuk natuurlijk! Zwemlust Den Hommel doet mee aan verschillende wedstrijden (afhankelijk van de leeftijd en groepsindeling). Onder wedstrijden is de wedstrijdkalender te vinden.