Uitslagen 2010-2011

Uitslagen Seizoen 2010-2011

4e techniek wedstrijd Meerkamp, Amersfoort, 12 februari 2011   De vorige wedstrijd (de 3e techniekwedstrijd) werd wegens slecht weer   (dat zijn we haast weer vergeten: ijs, sneeuw en gladde wegen)   afgelast, dus hadden we even een gat in het wedstrijdschema. Maar nu   was het weer zover, we mochten weer laten zien, wat we waard waren. En   voor Fieke een heel nieuwe ervaring: Age I en dat liegt er niet om,   nietwaar? Nu kwamen deze keer alleen aan bod zwemsters in de   categoriën Age I, Age II, Junioren en Senioren; dus van onze   vereniging waren er niet veel zwemsters aanwezig.   De uitslag ziet er als volgt uit:   Age I: Fieke behaalde een puntentotaal van 35,093 en haar puntentotaal   nu is maar liefst 1,5 punt hoger dan in categorie 2; en dat met veel   moeilijker figuren. Geweldig!   Age II: Hymke scoorde een totaal van 43,721 punten.   De plaatsing in het klassement van beiden meisjes was niet erg hoog,   maar alles bij elkaar zit er toch wel degelijk een stijgende lijn in   hun prestaties. En de ene jury waardeert nu eenmaal hoger, dan de   andere; dat is nu eenmaal niet anders. Maar………ga vooral zo door   dames.

2e techniek wedstrijd Meerkamp, Utrecht, 13 november 2010   Alweer na 3 weken na de vorige wedstrijd was er weer een Meerkamp   Techniek Wedstrijd georganiseerd. Gelukkig kwamen er nu meer zwemsters   op af, dan de vorige keer. De resultaten van deze wedstrijd zijn de   volgende:   Cat. 1:   Stella – die overigens voor de eerste keer mee deed – presteerde heel   leuk: zij behaalde 30,773 punten en werd hiermee 10e in de rij van   totaal 21 zwemsters. Heel goed gedaan Stella, ga vooral zo door.   Cat. 2:   Fieke werd van de 16 zwemsters maar liefst 4e met een totaal aantal   punten van 33,648, waarmee zij haar eigen record met maar liefst ruim   3 punten vergrootte. Geweldig wat een prestatie. Rosa werd 12e met een   totaal van 28,110, Nina werd 15e met een totaal van 24,433 en Iris   (van G.) kwam tot een 16e plaats met een totaal van 22,025 punten.   Age II: Hymke werd in een rij van 26 deelneemsters 24e met een totaal   van 40,770 en Myriam kwam op een 26e plaats met een totaal van 37,015.   Ik moet zeggen dat ik het een heel mooi resultaat vind, vooral als je   in rekening brengt, dat wij slechts 1,5 uur per week kunnen trainen en   alle andere verenigingen het met veel meer uren mogen doen. Ga vooral   zo door en jullie verbeteren allemaal een keertje jullie persoonlijke   records.

1e techniek wedstrijd Meerkamp, Westervoort, 24 oktober   2010   De eerste wedstrijd van het nieuwe zwemseizoen, waarvan we kunnen   zeggen, dat de resultaten niet zo erg hoog uitvielen. Dat is eigenlijk   ook logisch na een zomerstop van maar liefst 2 maanden. Maar aan de   andere kant kun je ook zeggen, laag beginnen in het nieuwe seizoen kan   alleen maar klimmen in prestaties betekenen. Alleen jammer dat zoveel   meisjes zich door de herfstvakantie hebben laten leiden niet op de   wedstrijd te verschijnen.   De beide Age II zwemsters, die wel gingen presteerde als volgt:   Hymke werd 23e (van de 25 deelneemsters) met een puntentotaal van   44.209 en Myriam eindigde als 25e met een totaal van 41,151. Ondanks   de “lage” kwalifering toch een felicitatie waard, want in de loop van   de tijd zagen we jullie puntentotalen flink stijgen, alleen nu even   niet.