Synchroonzwemmen

Een sport die je ook wel waterballet kunt noemen of kunstzwemmen, want een kunst is het om zoveel drijfvermogen op te bouwen dat je soepeltjes allerlei dansfiguren boven en onder water kunt uitvoeren. Het is een sport waar het aankomt op lenigheid en elegantie, maar vergis je niet. Onze meiden bouwen allemaal een groot uithoudingsvermogen op, trainen hun conditie, leren een goede ademtechniek en hebben veel plezier.

Als je van zwemmen houdt en van bewegen op muziek is synchroonzwemmen zeker het proberen waard. Daar komt nog eens bij dat onze trainsters en zwemsters een prima sfeer weten te creëren. En jaar synchroonzwemmen betekent: trainen, diplomazwemmen, wedstrijden, demonstraties en een gezellig dagje uit tot besluit.

Lid worden?

Trainingstijden

Wij trainen op donderdagavond in het Utrechtse zwembad Den Hommel. Van 18.30 tot 20.00 uur wordt er gewerkt aan techniek, muzieknummers, lenigheid en nog veel meer.

Vakanties

In de maanden juli en augustus, alsmede in de Kerstvakantie worden er geen trainingen gegeven. In de rest van de vakanties gaan de trainingen dus gewoon door.