Contact

Wij maken vooral gebruik van Zwembad Den Hommel aan de Kennedylaan 5 in Utrecht. De trainingen voor het wedstrijdzwemmen zijn verdeeld over drie zwembaden in Utrecht, namelijk in Zwembad Den Hommel, Zwembad de Kwakel en in zwembad de Krommerijn.

Als u contact met ons wilt dan kan dat altijd via e-mail. Omdat wij allemaal vrijwilligers zijn, zal soms de respons enige tijd duren, wij danken u alvast voor u begrip hiervoor.


Algemene e-mail adressen
Zwemvaardigheid: zwemvaardigheid@zwemlustdenhommel.nl
Trimzwemmen: trimzwemmen@zwemlustdenhommel.nl
Synchroonzwemmen: synchroonzwemmen@zwemlustdenhommel.nl
Wedstrijdzwemmen en Masters: zwemlustdenhommel@gmail.com
Ledenadministratie: ledenadministratie@zwemlustdenhommel.nl


Bestuur
Voorzitter – Rendall Hofman: voorzitter@zwemlustdenhommel.nl
Penningmeester – Ruut Schalij: penningmeester@zwemlustdenhommel.nl
Secretaris – Elise Foudraine-Koene: secretaris@zwemlustdenhommel.nl
Algemeen bestuurslid – Nathan Brouwer: nbrouwer@gmail.com


Vertrouwenspersonen
De Vertrouwenscontactpersoon (VCP) bij Zwemlust Den Hommel is het eerste aanspreekpunt voor iedereen die vragen heeft over of te maken krijgt met grensoverschrijdend gedrag. Als eerste opvang biedt de VCP ondersteuning aan leden (sporters, ouders, toeschouwers, kaderleden, vrijwilligers, en bestuursleden) met klachten, suggesties, of vragen. Ze biedt een luisterend oor, geeft advies, en verwijst door naar passende hulp. Bovendien adviseren en stimuleert ze het bestuur om preventieve maatregelen te nemen.

De VCP behandelt de klachten niet inhoudelijk, maar helpt je wel bij het vinden van een passende oplossing. Ze is goed op de hoogte van de beschikbare hulpbronnen, waaronder onderwerpen als seksuele intimidatie, pesten, agressie, discriminatie, maar ook zaken zoals doping en matchfixing. Elke serieuze melding wordt doorgegeven aan het bestuur. Daarnaast kan de VCP je informeren over procedures en mogelijke vervolgstappen, of je doorverwijzen naar gespecialiseerde vertrouwenspersonen van het Vertrouwenspunt Sport van NOC*NSF, die getraind zijn om inhoudelijke begeleiding te bieden. In een vertrouwelijk gesprek helpen zij je bij het vertellen van je verhaal.

De vertrouwenscontactpersoon die Zwemlust-den Hommel is Mirjam Kerkhof. Je kunt mailen op: vertrouwenspersoon@zwemlustdenhommel.nl. Hieronder een introductie.

Ik ben Mirjam Kerkhof. Mijn dochter Luna volgt met veel plezier synchroonzwemtrainingen op maandag en donderdag in Den Hommel en ik help met de jurering tijdens wedstrijden. Als arbeidsrecht- en sportrechtadvocaat kom ik regelmatig in aanraking met mensen die zich onveilig voelen of vervelend behandeld voelen, en daarmee iets willen doen. Als je je niet prettig voelt door iets wat er binnen de vereniging is gebeurd, neem dan gerust contact met me op. We kunnen dan vertrouwelijk bespreken wat je kunt en wilt doen en wie je daarbij kan helpen.