Trimzwemmen

Trimzwemmen bij zwemlust den Hommel is een uitstekende activiteit om je conditie op peil te brengen of te houden! Heb je een zwemvaardigheidsdiploma of voldoende zwemervaring? Dan ben je van harte welkom.

Bij ons kun je één keer per week trainen. Er word gezwommen van September t/m Juni, met uitzondering van feestdagen en de kerstvakantie. De huidige tijd is:

Maandag 19:00 – 20:00

Op deze dag is er een instructeur. Die kijkt goed naar het niveau en de mogelijkheden van iedere zwemmer en biedt een programma op maat.

In het trainingsprogramma komt aan bod:

  • Opbouwen en behouden van de conditie,
  • Verbetering van de slagen,
  • Oefeningen die alle spieren in het lichaam soepel houden,
  • 2 x per jaar is er de mogelijkheid om aan een coopertest mee te doen (kosteloos).

Bij trimzwemmen gaat het om het zwemmen, maar gezelligheid en saamhorigheid is net zo belangrijk. Eens per jaar organiseren we een etentje met elkaar. Tevens is er 1x per maand gezamenlijk koffiedrinken na afloop van de training.

We richten het bad zo in dat iedereen op zijn eigen niveau mee kan doen. Er zijn banen voor zwemmers met een gemiddeld tempo en banen voor zwemmers in een hoger of juist lager tempo.

Op maandag is het daarnaast mogelijk onder begeleiding aan watergymnastiek te doen. Deze activiteit vindt plaats in het heerlijk warme doelgroepenbad, en is aansluitend aan de training.

Een keer komen kijken naar wat trimzwemmen of watergymnastiek inhoudt, kan altijd.

Meer informatie is te verkrijgen bij de contactpersoon: trimzwemmen@zwemlustdenhommel.nl