Zwemvaardigheid

diplomas

 

Zwemmen is te leuk om mee te stoppen als je je A, B en C al diploma hebt!

Doorgaan kan. Met de lessen zwemvaardigheid zijn er nog een heleboel diploma’tain’tte halen. Verschillende zwemtechnieken en conditieverbetering staan centraal.

Daarnaast is er veel aandacht voor situaties in en rond het water die je in het dagelijks leven of op vakantietijd meemaakt.

Denk bijvoorbeeld aan met (winter)kleding in het water vallen, onder het ijs raken, uit een bootje vallen of er juist weer in klauteren, steeds verder onder water zwemmen, snorkelen, plankspringen of survival!

Je kunt één- of twee keer in de week zwemmen.

Voor elk onderdeel zijn er op verschillende niveaus diploma’s te behalen. Bijvoorbeeld Snorkelen 1, 2 en 3. Je kunt pas naar een volgend niveau als je het voorgaande diploma hebt behaald. Hieronder staat een overzicht van de verplichte en de keuzeonderdelen. Sommige keuze-onderdelen worden pas gegeven als er genoeg aanmeldingen zijn.

Stuur voor meer informatie over zwemvaardigheid of een van de onderdelen een mail naar: zwemvaardigheid@zwemlustdenhommel.nl.

Verplicht Vrije keuze
  Plankspringen
Gevorderde zwemslagen Snorkelen
Onderwater zwemmen Survival
Wedstrijd zwemslagen Synchroonzwemmen
Waterpolo zwemslagen Waterpolotechniek
  Wereldzwemslagen

Soms is er een wachtlijst. Dan geldt dat eigen leden voorgaan op leden die ergens anders hun zwemdiploma hebben gehaald.